APMĀCĪBAS – STEAK SUPPLY

APMĀCĪBAS

Mokymai (foto www)

Kā viens no „Steak Supply” pamatmērķiem ir labas gaļas kultūras izplatība Lietuvā. Šajā sakarā ir radusies apmācību iespēja gaļas mīļiem, kuri ir nozvērējušies kļūt par steika cienītājiem. Šo apmācību laikā mēs atklāsim visu, ko nepieciešams zināt par labu liellopu gaļu, iemācīsim to atpazīt, pastāstīsim par to, kā liellopu dažādi audzēšanas paņēmieni ietekmē gaļas kvalitāti, iepazīstināsim Jūs ar dažādiem steiku variantiem, dažādiem to pagatavošanas un aizdara veidiem.

Interaktīvo apmācību dalībnieki iemācīsies pareizi sadalīt visu liellopa muguras gabalu dažādos steikos, kuri vēlākā gaitā tiks pagatavoti dažādos veidos. Protams, ka tie būs pieejami degustēšanai kopā ar piemērotu vīnu vai alu.

Apmācības norit mierīgā vakara gaisotnē, tādēļ tās īpaši ir piemērotas laika pavadīšanai draugu, darbinieku vai radinieku pulkā.
APMĀCĪBU PROGRAMMA:
1. Par liellopu gaļu – sākot ar lauku saimniecību un beidzot ar gaļas veikalu (skārni). Mītu sagraušana attiecībā par liellopu gaļu.

  1. Sadalīšana. Visa muguras gabala sadalīšana autentiskos steikos.
    3. Izvēle. Sākot ar gaļas veikalu, beidzot ar virtuvi.
    4. Sagatavošana. Cepšanas un pagatavošanas veidi, atbilstoši pagatavojamā steika tipam un izmēram.
    5. Cepšana. Keramiskais grils, panna un „mixed mode”.
    6. Degustācija. Sāls un garšvielas.