Nogatavinātas liellopu gaļas hamburgeri „Steak Supply”
Reikės:
– | «Steak Supply» gaļas plācenīši |
– | «Imk» maizītes |
– | Liels saldais sīpols |
– | Čedaras siers (cheddar) |
– | Liels ekoloģiski audzēts tomāts |
– | Dažas rukolas salātu lapiņas |
– | Rukolas mērce |
Saldo sīpolu sagriežam gredzenos, 1 centimetra biezumā. Viegli apcepam olīveļļā uz vidēji lielas uguns.
Pēc tam ķeramies pie „Steak Supply” nogatavinātās liellopu gaļas kotletīšu gatavošanas – apcepam no abām pusēm 1,5-2 minūšu ilgumā.
Sagriežam tomātu, rukolas salātu lapiņas, pagatavojam rukolas mērci.
Tagad ir jāsakomplektē hamburgers! Uz nedaudz uzgrauzdētas apakšējās maizītes uzziežam mērcīti, uzliekam gaļas plācenīti, tostarp to arī noziežot ar mērcīti, tad liekam Čedaras siera šķēli, sīpolu, tomātu un rukolas salātu lapiņas. Tam visam pāri pārliekam otru maizīti un garšas kārpiņas var sākt gavilēt!